Graffiti Verwijderen

Graffiti op uw eigendom of op een openbare ruimte? Graffiti kan mooi zijn, maar niet als deze ongewenst is aangebracht. Francken Cleaning is de specialisist in het verwijderen van graffiti. We bekijken welke methoden de meest efficiënte zijn voor uw specifieke situatie.

Stoomreiniging - Graffiti verwijderen

Een eerste manier om graffiti te verwijderen is een stoomreiniging van uw gevel. Bij deze techniek wordt water opgewarmd tot  150-350 graden Celsius. Door de hete stoom wordt  de graffiti opgelost.

Deze methode is milieuvriendelijk en er komen geen chemicaliën aan te pas. Daardoor wordt de ondergrond ook niet belast.
Deze methode is minder efficiënt bij sterke of meerdere lagen.
Meer informatie? Contacteer ons op info@franckencleaning.be of op +32497688859.

Gevel chemisch reinigen - Graffiti verwijderen

Indien stoomreiniging niet zou helpen kan er geopteerd worden voor het verwijderen van graffiti door een reinigingsmiddel. Dit product wordt rechtstreeks aangebracht op de muur. Het product trekt dan een tijd om nadien de graffiti optimaal te kunnen verwijderen met hoge druk.

Het hanteren van deze methode wordt best uitgevoerd door een specialist. Franken cleaning staat u bij met de nodige expertise.

stoomreiniging graffiti

Graffiti op treinen en voertuigen - Graffiti verwijderen

Francken Cleaning specialiseert zich naast de algemene verwijdering ook in het verwijderen van graffiti van voertuigen en treinen. Deze zijn vaak een target voor ongewenst graffiti.  Er wordt gezocht naar de meest gebruiksvriendelijke manier om de graffiti te verwijderen om de voertuigen en lak geen schade toe te brengen.

Bij twijfel kan u best Francken Cleaning contacteren op info@franckencleaning.be of op +32497688859

Anti-graffiti coating

Om toekomstige graffiti te voorkomen, kunt u overwegen om een anti-graffiti coating overwegen op uw oppervlakken. Deze coating zorgt ervoor dat graffiti gemakkelijker kan worden verwijderd en helpt bij het beschermen van eigendommen tegen verdere schade.

Maak vandaag je afspraak.